سقف کناف چیست؟ انواع و قیمت آن

به گزارش مجله پیکورو، خبرنگاران: امروزه دکوراسیون داخلی منازل از اهمیت ویژه ای برخوردار است. سقف خانه ها که به عنوان دیوار پنجم هر خانه شناخته می گردد، از ارکان اصلی دکوراسیون به حساب می آید. سقف های کاذب می توانند تاثیر به سزایی در زیبایی و چشم نوازی دکوراسیون خانه ها داشته باشند. سقف های کاذب کناف نیز یکی از محبوب ترین انواع سقف کاذب دکوراتیو می باشند. شاید عبارت سقف کاذب کناف را تا به حال نشنیده باشید، در ادامه با خبرنگاران همراه باشید تا اطلاعات بیشتری درباره این نوع از سقف های دکوراتیو و زیبا کسب کنید.

سقف کناف چیست؟ انواع و قیمت آن

جهت دریافت خدمات اجرای روف گاردن با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. روف گاردن و بام سبز با بهترین قیمت و بهترین کیفیت را از ما بخواهید.

کناف چیست؟

اگر در زمینه ساخت و ساز اطلاعاتی داشته باشید، بی شک نام کناف به گوشتان خورده است. در سال 1922 شرکتی ساختمانی توسط برادران کناف ساخته شد که به سرعت توانست در سراسر جهان به محبوبیت برسد و به برندی جهانی تبدیل گردد.

کناف کاری، در واقع جایگزین رابیتس کاری حساب می گردد و اگر به درستی اجرا گردد صرفه جویی زیادی در زمان و هزینه را به همراه خواهد داشت. البته ضروری است بدانید که کناف کاری فقط مختص سقف نمی باشد و می تواند روی دیوار ها برای عایق صوتی و حرارتی نیز کاربرد داشته باشد.

سقف کناف چیست؟

سقف کناف، به نوعی نسل جدید گچ محسوب می گردد که در کر های ساختمانی جدید بسیار رواج دارند. برای ساخت سازه های کناف از پنل های پیش ساخته گچی استفاده می گردد. این نوع از سقف به دلیل سرعت اجرای بسیار بالا و نخحوه اجرای بسیار وسیع تر در بین سقف های کاذب بسیار محبوب به حساب می آید.

به دلیل انعطاف پذیر بودن این نوع از سقف، امکان ایجاد طرح های هندسی مختلف فراهم خواهد شد. می توان اشکال ساخته شده توسط این سقف را با نورپردازی های زیبا ترکیب کرد تا جلوه گر هنر و معماری در سقف های کاذب باشند.

سقف کنافی به سبب سبک بودن فشاری به سقف و بنا وارد نمی نماید و همین باعث سهولت هرچه بیشتر نصب سازه می گردد. از سوی دیگر با استفاده از این نوع سازه ریخت و پاش تا حد زیادی کاهش می یابد. ساخت اولیه این محصول از کشورآلمان بوده و بهترین نوع و جنس کناف نیز متعلق به کشور آلمان است.

انواع سقف کناف

به طور کلی سقف های کنافی به دو دسته ثابت و متحرک تقسیم می شوند. در سقف کناف متحرک امکان جدا شدن پنل ها وجود دارد، ولی در سقف کناف ثابت این امکان وجود ندارد. سقف های کناف ثابت به دو دسته ساده و طرح دار تقسیم می شوند.

سقف کناف ساده

در نوع ساده سقف کناف همان سقف های ساده بدون درز کار می شوند. در این مدل از سقف کناف های شما می تونید سقف را بلافاصله پس از نصب رنگ آمیزی کنید. این سقف های کناف ساده در انواع اشکال هندسی موجود می باشند.

سقف کناف طرح دار

نوع طرح دار این سقف ها جنبه زیبایی بیشتری نسبت به مدل ساده آن دارند و معمولا هماهنگ با سایر اجزای منزل طراحی و پیاده سازی می شوند. البته ضروری است بدانید برای طراحی و پیاده سازی سقف های کناف مهارت و دانش فنی احتیاج است.

مزایای استفاده از سقف کناف

پیشتر اشاره نمودیم که اصلی ترین مزیت استفاده از سقف کناف صرفه جویی در زمان و هزینه می باشد. از دیگر مزایای سقف کناف می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • انعطاف بالا باعث می گردد در برابر زلزله مقاومت نشان دهد.
  • کناف اتصالاتی دارد که باعث بالارفتن هرچه بیشتر ایمنی آن می گردد.
  • به واسطه ساختار ساده اجرای سریع تری نیز دارد.
  • اگر به صورت اصولی نصب گردد عایق حرارتی مناسبی خواهد بود.
  • رنگ پذیری بسیار بالایی دارد.
  • کناف در برابر آتش سوزی و رطوبت مقاوت بالایی دارد.
  • مصالح مورد استفاده در سیستم کناف تا 75 درصد قابل بازیافت می باشند.

کاربرد سقف کناف چگونه است؟

اصلی ترین کاربرد سقف کناف در طراحی دکوراتیو و زیباسازی منازل است. زیرا این نوع سقف نسبت به سقف های گچی زیبایی دوچندان دارد. از دیگر کاربرد های سقف کناف می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • پوشش تاسیسات عبوری در سقف ساختمان های مسکونی و تجاری
  • امکان عبور کابل های برق و دیگر تجهیزات برق رسانی
  • استفاده برای مقاومت در برابر حریق
  • برخورداری از انواع ضد آب برای محیط های مرطوب همچون آشپزخانه و سرویس های بهداشتی

قیمت سقف کناف

سقف های کناف بسته به نوع ثابت یا متحرک بودنشان قیمت های متفاوتی دارند. از سویی قیمت انواع ساده و طرحدار آن ها نیزکاملا متفاوت است. اگر می خواهید سقف کناف شما به بهترین شکل ممکن نصب گردد مطمئن شوید که نصب آن را به یک آدم متخصص سپرده اید. نصب درست این سازه اط اهمیت ویژه ای برخوردار است. البته قیمت نصب این نوع از سقف کاذب نیز می تواند بسته به تخصص فردی که آن ا برای شما نصب می نماید متفاوت باشد.

منبع: برترین ها
انتشار: 13 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: picoro.ir شناسه مطلب: 997

به "سقف کناف چیست؟ انواع و قیمت آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سقف کناف چیست؟ انواع و قیمت آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید