با خواص انگور قرمز آشنا شوید

به گزارش مجله پیکورو، انگور به علت طعم و مزه، تنوع و خواص بی نظیرش یکی از محبوب ترین میوه های دنیا است. این میوه بهشتی، خوش طعم و دوست داشتنی، در تمام منطقه ها معتدل دنیا می روید و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. در این مطلب به معرفی خواص انگور قرمز می پردازیم.

با خواص انگور قرمز آشنا شوید
انگور قرمز یعنی سلامتی، یعنی تندرستی و نشاط. با وجود اینکه انگور سفید نیز خواص زیادی برای بدن دارد اما انگور قرمز حاوی آنتی اکسیدان بیشتری است.

بعضی افراد فرق چندانی بین انگورها و طعم آن ها قائل نیستند. اما واقعیت این است که طعم انگور قرمز با بقیه انواع آن فرق دارد.

این میوه آبدار را باید به صورت کامل یعنی با پوست و هسته هایش خورد و از طعم ترش و شیرین آن لذت برد. در بین خواص متعدد این انگور مقدار آنتی اکسیدان رسوراترول آن چشمگیر است چون مانع از پیری زودهنگام و آسیب های سلولی می گردد. یادتان باشد که مصرف منظم و متعادل این میوه خوشمزه جوانی و سلامت را به شما هدیه خواهد نمود.1

ضدپیریپوست و دانه های انگورقرمز دارای رسوراترول است که فرآیند پیری را کنترل می نماید. رسوراترول یک آنتی اکسیدان قوی است که به حفظ سلامتی پوست یاری می نماید.

فعالیت ضدباکتریانگور قرمز دارای خواص ضدباکتری و ضد ویروسی است. پس، در برابر بسیاری از عفونت ها از شما محافظت می نماید. خواص ضدویروسی انگور برای مبارزه با ویروس فلج اطفال و ویروس هرپس سیمپلکس نیز مفید است.

سلامت پوستانگور و دانه های آن میزان مناسبی آنتی اکسیدان دارند. این آنتی اکسیدان ها 50 برابر از ویتامین E و 20 برابر از ویتامین C قوی ترند. این ویژگی به محافظت از پوست دربرابر آلودگی و آسیب سمی یاری می نماید. بعلاوه برای ترمیم کلاژن نیز مفید است.

اختلالات کلیویانگورقرمز برای کاهش اسید اوره مفید است. انگور به دفع اسید از بدن یاری نموده و فشار کار کلیه را کاهش می دهد.

بینایی را افزایش می دهدانگورقرمز منبعی سرشار از آنتی اکسیدان قوی و رسوراترول است و به همین علت نقش مسدودنماینده آنزیم های تخریب نماینده بافت را ایفامی نماید.2

تقویت سیستم ایمنی بدناین ماده غذایی می تواند در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مهمی داشته باشند و این خاصیت به خاطر وجود مقادیر متنابهی از ویتامین C در انگور است. ویتامین C با افزایش تحریک فراوری گلبول های سفید که جز اولین خط دفاع بدن در برابر عوامل خارجی، پاتوژن ها و عوامل عفونت زاست در افزایش کارکرد سیستم ایمنی بدن نقش موثری داشته باشد. جدای از این ویتامین، رزوراترول و دیگر آنتی اکسیدان ها نیز در تقویت سیستم ایمنی بدن دارای نقش موثری هستند.

محافظت از موانگور قرمز با داشتن مقادیر قابل توجهی از عناصری مثل ویتامین K، ویتامینC و آهن و بعلاوه آنتی اکسیدان ها که به طور بالقوه دارای نقش کاهش التهاب هستند می تواند به وسیله محافظت از فولیکول های مو، کاهش ریزش مو و افزایش تغذیه ریشه های مو به سلامت موی شما یاری کند. حتی از این ماده غذایی می توان در نقش یک تونیک سر استفاده کرد.

پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبیکاهش وزن و بعلاوه کاهش کلسترول اضافی بدن که به وسیله خوردن فیبرهای موجود در انگور قرمز حاصل می گردد می تواند به عنوان یکراهکار خوب برای پیشگیری از بیماری های قلبی - عروقی باشد. جدای از موارد فوق این ماده غذایی نقشی خوب در تأمین پتاسیم مورد احتیاجروزانه بدن دارد و می تواند تا 5 درصد از این احتیاج را پوشش دهد. پتاسیم از مواد مؤثر در بدن است که به عنوان یک وازودیلاتور در کاهش فشار عروق و شریان عمل می نماید. با کاهش فشار خون بالطبع خطر ابتلا به مواردی مثل تصب شرایین (آترواسکلروزیس)، حمله قلبی و بیماری های دیگری مثل سکته مغزی نیز پایین می آید.

یاری به افزایش توانایی شناختیماده مؤثره رزوراترول یکی از مواد موجود در انگور قرمز است که در مطالعات مختلف اثر مثبت آن بر سلامت مغز و افزایش توانایی های شناختی در فکر و حافظه، قدرت تمرکز و حفظ دانش، پیشگیری از ابتلای به استرس اکسیداتیو آن ثابت شده است.

کاهش وزنمحتوای فیبر موجود در این ماده غذایی به علاوه کالری کمی که این ماده غذایی به مصرف کنده عرضه می نماید این ماده را به عنوان گزینه ای خوب برای افرادی که قصد کاهش وزن خود را دارند تبدیل نموده است. در بعضی مطالعات که صورت گرفته است این نتایج حاصل شده که مصرف منظم انگور جدای از افزایش متابولیسم بدن باعث بالا رفتن سطح چربی سوزیمی گردد.3

آسمانگور قرمز دارای ارزش های درمانی مهمی است که می تواند آسم را درمان کند. قدرت هیدراته کردن انگور بالاست که باعث افزایش رطوبت ریه ها و در نتیجه درمان آسم می گردد.

از آب مروارید جلوگیری می نمایدفلاونوئید موجود در انگور قرمز، دارای آنتی اکسیدان است که برای جلوگیری از آب مروارید، رادیکال های آزاد را کاهش داده و با آنها مبارزه می نماید.2

بیماری آلزایمرطبق نتایج پژوهشی که در Mount Sinai Medical School ایالات متحده آمریکا صورت گرفته، رسوراترول از پیشرفت بیماری آلزایمر جلوگیری می نماید. قدرت آنتی اکسیدانی انگور قرمز برای افزایش قدرت حافظه و محافظت بدن از ابتلا به بیماری آلزایمر موثر است.

رسوراترول تأثیر تخریب سلول های عصبی در مراحل اولیه بیماری را کاهش می دهد. علاوه بر این، این آنتی اکسیدان به مقدار چای سبز و حتی بیشتر از آن در کنترل و پیشگیری از بیماری آلزایمر موثر است. متخصصان بر این باور هستند که مصرف انگور قرمز به بهبود چشمگیر عملکرد مغز ما یاری می نماید. پس برای در امان ماندن خاطرات زندگی تان انگور قرمز را از قلم نیاندازید.

پایانی برای یبوستانگور قرمز برای مقابله با یبوست بسیار موثر است. مصرف آن برای صبحانه مانند یک ملین طبیعی عمل نموده و به عملکرد روده ها یاری زیادی می نماید. انگور قرمز به علت دارا بودن اسیدهای طبیعی و قند و سلولز می تواند باعث تقویت عضلات روده ها و معده گردد. اگر به طور مرتب انگور قرمز میل کنید می توانید یبوست مزمن را درمان کنید. با این حال افرادی که دچار بیرون روی هستند باید از مصرف این انگور بپرهیزند.

برای پیشگیری از سرطانمصرف انگور قرمز به پیشگیری از بیماری های متعددی مانند سرطان سینه و سرطان کلورکتال یاری می نماید. موسسه مبارزه با سرطان آمریکا چندین پژوهش در این خصوص انجام داده است.

به عقیده متخصصان آنتوسیانین های موجود در انگور قرمز برای جلوگیری از رشد و تکثیر تومورهای سرطانی موثر عمل می نمایند.

پولیفنول های موجود در این میوه نیز مانند رسوراترول تأثیر آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارد و مانع از آسیب و تخریب سلولی حاصل از سرطان می گردد. انگور قرمز برای افرادی که شیمی درمانی انجام می دهند بسیار موثر است. آب انگور قرمز انرژی دهنده است. علاوه بر این باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و تأثیر درمان را افزایش می دهد. در عین حال قدرت ضدالتهابی این میوه باعث کاهش عوارض جانبی شیمی درمانی می گردد.1

پی نوشت:

1.www.jadidtarin.com

2.www.bazdeh.org

3.www.redmag.ir

منبع: راسخون
انتشار: 4 آذر 1400 بروزرسانی: 4 آذر 1400 گردآورنده: picoro.ir شناسه مطلب: 1847

به "با خواص انگور قرمز آشنا شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با خواص انگور قرمز آشنا شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید