طرز تهیه اسموتی خرمالو
به گزارش مجله پیکورو، خرمالو از میوه های پاییزی است که چربی و پروتئین کمی دارد، اما سرشار از انواع مواد معدنی و ویتامین های ضروری برای بدن است. فیبر رژیمی موجود در خرمالو مانند یک ملین طبیعی عمل می کند و می تواند برای درمان یبوست و ناراحتی های گوارشی مفید باشد.
به گزارش خبرنگاران به نقل از ستاره،اسموتی خرمالو از نوشیدنی های خوشمزه و بی نظیر فصل پاییز است که در آن ترکیبی از میوه، شیر، بستنی، عسل یا شکر و یخ به کار رفته و طعم دهنده هایی همچون زنجبیل، دارچین و وانیل عطر و بوی خاصی به آن می بخشد.
مواد لازم اسموتی خرمالو
خرمالوی رسیده | 2 عدد |
مغز بادام | 30 گرم |
زنجبیل تازه | یک تکه کوچک مربعی به ابعاد 1 سانتی متر |
عسل یا شکر | 1 قاشق غذاخوری |
شیر | 1/2 پیمانه + 1/4 پیمانه در صورت لزوم |
یخ خرد شده | 1/2 پیمانه |
طرز تهیه اسموتی خرمالو
- خرمالو ها را شسته و پوست نازک آن ها را بگیرید.
- پوست زنجبیل را نیز بگیرید و سپس آن را به چند تکه کوچک تر برش بزنید.
- خرمالو را به همراه مغز بادام و زنجبیل در مخلوط کن بریزید، سپس 1/2 فنجان شیر، عسل و یخ را به آن اضافه کنید.
- مخلوط کن را روشن کنید و صبر کنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.
- اگر اسموتی خیلی غلیظ بود، 1/4 فنجان شیر به آن اضافه کنید تا رقیق تر شود.
- اسموتی را در لیوان سرو بریزید، روی آن را با پودر مغز بادام تزیین کرده و به صورت خنک میل کنید.
انتشار: 19 آبان 1399
بروزرسانی: 19 آبان 1399
گردآورنده: picoro.ir
شناسه مطلب: 1225
به "طرز تهیه اسموتی خرمالو" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسموتی خرمالو"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید