طرز تهیه اسموتی خرمالو

به گزارش مجله پیکورو، خرمالو از میوه های پاییزی است که چربی و پروتئین کمی دارد، اما سرشار از انواع مواد معدنی و ویتامین های ضروری برای بدن است. فیبر رژیمی موجود در خرمالو مانند یک ملین طبیعی عمل می کند و می تواند برای درمان یبوست و ناراحتی های گوارشی مفید باشد.

طرز تهیه اسموتی خرمالو

به گزارش خبرنگاران به نقل از ستاره،اسموتی خرمالو از نوشیدنی های خوشمزه و بی نظیر فصل پاییز است که در آن ترکیبی از میوه، شیر، بستنی، عسل یا شکر و یخ به کار رفته و طعم دهنده هایی همچون زنجبیل، دارچین و وانیل عطر و بوی خاصی به آن می بخشد.

مواد لازم اسموتی خرمالو

خرمالوی رسیده2 عدد
مغز بادام30 گرم
زنجبیل تازهیک تکه کوچک مربعی به ابعاد 1 سانتی متر
عسل یا شکر 1 قاشق غذاخوری
شیر1/2 پیمانه + 1/4 پیمانه در صورت لزوم
یخ خرد شده1/2 پیمانه

طرز تهیه اسموتی خرمالو

  1. خرمالو ها را شسته و پوست نازک آن ها را بگیرید.
  2. پوست زنجبیل را نیز بگیرید و سپس آن را به چند تکه کوچک تر برش بزنید.
  3. خرمالو را به همراه مغز بادام و زنجبیل در مخلوط کن بریزید، سپس 1/2 فنجان شیر، عسل و یخ را به آن اضافه کنید.
  4. مخلوط کن را روشن کنید و صبر کنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.
  5. اگر اسموتی خیلی غلیظ بود، 1/4 فنجان شیر به آن اضافه کنید تا رقیق تر شود.
  6. اسموتی را در لیوان سرو بریزید، روی آن را با پودر مغز بادام تزیین کرده و به صورت خنک میل کنید.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 19 آبان 1399 بروزرسانی: 19 آبان 1399 گردآورنده: picoro.ir شناسه مطلب: 1225

به "طرز تهیه اسموتی خرمالو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسموتی خرمالو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید