طرح جامع مدیریت پسماند شهرستان مرند اجرایی گردد
به گزارش مجله پیکورو، به گزارش خبرنگاران، داود گرشاسبی ظهر امروز در جلسه کارگروه پسماند شهرستان مرند با اشاره به نقش شهرداری مرند در تدوین طرح جامع مدیریت پسماند شهرستان گفت: محیط زیست به عنوان ناظر باید پیگیر تدوین و اجرای این طرح باشد.

وی اضافه نمود: دفن بهداشتی زباله شهرستان مرند نیز باید هرچه سریع تر عملیاتی گردد در غیر این صورت، شهرداری را دچار هزینه می نماید.
فرماندار ویژه مرند همچنین بیان کرد: اجرای طرح مدول دوم تصفیه خانه از سوی شرکت آب و فاضلاب شهری تسریع گردد تا نسبت به اصلاح خروجی آن اقدام صورت بگیرد.
گرشاسبی ادامه داد: جهاد کشاورزی و بهداشت شهرستان مرند باید نسبت به خطرات آبیاری مزارع با پساب تصفیه خانه، کشاورزان را مطلع نمایند تا جلوی فراوری هزینه و بحران و بیماری گرفته گردد.
معاون استاندار آذربایجان شرقی خواهان مطالعه و احداث حوضچه توسط نهادهای مرتبط شد تاکید نمود: ورودی، وضعیت و خروجی تصفیه خانه باید اصلاح گردد که براین اساس باید حوضچه های اضطراری جهت استفاده کشاورزان طراحی و راه اندازی و نسبت به مهار استفاده پساب در مزارع اقدام کرد.
وی گفت: برخی تصمیم های نادرست در مرند در زمینه محل تخلیه خودرودهای لجن کش گرفته شده که بهداشت شهر و سفره آب های زیرزمینی را تهدید می نماید، این خودروها باید مدیریت گردد.
فرماندار ویژه مرند در بخش دیگری با انتقاد از عدم اجرای تفکیک از مبدا زباله توضیح داد: طرح تفکیک از مبدا زباله در شهرستان مرند از سال 1392 تصویب شده اما تاکنون عملیاتی نشده است.
اسماعیلی رئیس محیط زیست شهرستان مرند نیز در این جلسه با اشاره به تدوین طرح جامع پسماند ابراز داشت: کاری در این زمینه در محیط زیست صورت نگرفته و تدوین آن به عهده شهرداری و تایید آن وظیفه محیط زیست است.
منبع: خبرگزاری مهر