باغشمال تبریز استادیوم اختصاصی دو و میدانی می گردد
به گزارش مجله پیکورو، به گزارش خبرنگاران، سعید حاجی زاده در این خصوص گفت: به دنبال تعطیلی مسابقات فوتبال در استادیوم باغشمال به علت فرسودگی، پیشنهاد تبدیل آن را به استادیوم اختصاصی دو و میدانی طرح کردیم که این پیشنهاد پس از آنالیز های لازم، مورد موافقت مدیرکل محترم ورزش و جوانان استان نهاده شد.

جهت دریافت خدمات طراحی داخلی باغ ویلا با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان با سالهای تجربه طراحی معماری و ساخت و مشارکت در پروژه های ساختمانی ویلا و باغ کوچک و بزرگ بهترین انتخاب جهت مشاوره و اجرا میباشد.
حاجی زاده اضافه نمود: بدین ترتیب خوشبختانه از شکل گیری و پیگیری مباحث مربوط به تغییر این استادیوم تاریخی و ارزشمند تبریز به هرگونه کاربری غیرورزشی جلوگیری شد و اینجانب به نوبه خود و به عنوان عضو کوچکی از جامعه ورزشی، از اهتمام ایوب بهتاج، مدیرکل ورزش و جوانان استان، در این زمینه قدردانی می کنم.
رئیس هیأت دو و میدانی آذربایجان شرقی با اشاره به برنامه های این هیأت در استعدادیابی و توسعه ورزش دو و میدانی به ویژه در حوزه قهرمانی گفت: با در اختیار دریافت استادیوم باغشمال و مناسب سازی و تجهیز آن برای رشته دو و میدانی، تبریز دارای دومین استادیوم اختصاصی دو و میدانی کشور پس از استادیوم آفتاب انقلاب در تهران می گردد.
حاجی زاده ضمن قدردانی از اهتمام و پیگیری اداره کل ورزش و جوانان استان، ابراز امیدواری کرد مراحل تحویل استادیوم باغشمال به هیأت دو و میدانی و مناسب سازی و تجهیز آن هرچه زودتر انجام گردد و ورزشکاران این رشته به طور کامل از امکانات آن بهره مند شوند.
منبع: خبرگزاری مهر