6 سیاره صخره ای جدید کشف شد
به گزارش مجله پیکورو، اخترشناسان ادعا می نمایند که شش ستاره سیارات سنگی بسیار داغ که در حال چرخش در مناطق محلی کهکشان شیری هستند می توانند اطلاعات بیشتری در خصوص چگونگی ایجاد زمین داشته باشند.
به گزارش خبرنگار علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از دیلی میل، شش سیاره صخره ای داغ که در نزدیکی ستاره های خود می چرخند می توانند زمین شناسی سیارات در منظومه شمسی ما و نحوه شکل گیری زمین را روشن نمایند.
تمام سیارات کشف شده در منطقه محلی کهکشان راه شیری بودند؛ آنها در فاصله 160 تا 440 سال نوری از زمین قرار دارند.
این سیارات به دانشمندان فرصتی می دهند تا اندازه گیری های بهتری از سیارات سنگی انجام دهند، سیارات درجه حرارت بسیار گرم دارند و از 2،012F تا 3،272F متغیر هستند.
اخترشناسان ادعا می نمایند که شش ستاره سیارات سنگی بسیار داغ که در حال چرخش در مناطق محلی کهکشان شیری هستند می توانند اطلاعات بیشتری در خصوص چگونگی ایجاد زمین داشته باشند.
محققان دانشگاه آزاد در حال مطالعه سیارات کشف شده توسط تلسکوپ شکار سیاره رصدخانه فضایی اروپا در شیلی هستند.
آنها در مدارهای ستاره ای بین 160 تا 440 سال نوری از زمین قرار دارند و همگی دارای سطوح گرم با دمای حدود 2012F تا 3،272F هستند.
محققان می گویند، یافته های جدید می تواند زمین شناسی زمین و سایر سیارات سنگی موجود در منظومه شمسی از جمله عطارد، زهره و مریخ را تحت تأثیر قرار دهد.
آنها سه سیاره داغ به نام های DMPP-1c ، DMPP-1d و DMPP-1e را پیدا کردند و دارای توده هایی بین سه تا 10 برابر زمین بودند که در گردش ستاره DMPP-1 بودند.
در طول یک دهه گذشته، دانشمندان تعداد فزاینده ای از سیارات را که از ستاره های خورشیدی آنها بسیار نزدیکتر از آنچه در منظومه شمسی می بینیم دور می زنند کشف نموده اند.
تیم دانشگاه آزاد به سرپرستی کارول هسول، تکنیکی را برای شناسایی سیستم های ستاره ای که ممکن است چنین سیارات نزدیک وجود داشته باشند، تهیه کردند.
هسول، رئیس نجوم می گوید: ما می توانیم زمین شناسی سیارات را خارج از منظومه شمسی خود آغاز کنیم.
منبع: خبرگزاری فارس