نجات 4 صیاد گمشده در دریای عمان

به گزارش مجله پیکورو، معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان گفت: طی یک عملیات جستجو و نجات دریایی با هماهنگی مرکز (MRCC) بندر چابهار در محدوده 30 مایلی از بندر چابهار، 4 نفر سرنشین یک قایق صیادی نجات یافتند .

نجات 4 صیاد گمشده در دریای عمان

به گزارش خبرنگاران- به نقل از معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان، ابراهیمی اضافه کرد: به محض اعلام مسئولین شیلات استان مبنی بر عزیمت یک قایق صیادی با 4 نفر سرنشین به صیدگاه از بندر کنارک و عدم مراجعه و ارتباط با افراد مذکور و تقاضای امداد، شناور ناجی 5 به منظور عملیات جستجو و نجات دریایی منطقه سریعا اعزام گشت و پس از 7 ساعت عملیات جستجو در 30 مایلی بندر چابهار پیروز به پیدا کردن قایق مضطر شده و هر 4 نفر سرنشین آن نجات یافته و در سلامت کامل منتقل شدند.

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان تأکید کرد: شناورهای فعال منطقه با توجه به شرایط متغیر جوی کنونی، ضروری است ضمن رعایت کلیه اصول ایمنی شناور، و سرنشینان آن قبل از خروج از بنادر استان نسبت به معین کردن منطقه دریایی خود برای صید به مدیر صیادی هر بندر اطلاع رسانی نموده و حتی الامکان بصورت جمعی به صیدگاه عزیمت نمایند و وضعیت جوی منطقه را به وسیله مرکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی ( MRCC) به شماره 05435321415 استعلام نمایند.

دبیر: زهرا حبیب پور

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 9 خرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: picoro.ir شناسه مطلب: 141

به "نجات 4 صیاد گمشده در دریای عمان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نجات 4 صیاد گمشده در دریای عمان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید