لجبازی باورنکردنی صداوسیما با مردم

به گزارش مجله پیکورو، سِمت بخشی تازه به فروغی اما تنها 48 ساعت پس از آن رخ داد که پخش برنامه اینترنتی کلاسیکو به تهیه کنندگی عادل فردوسی پور با استقبال شدید مردم روبرو شد.

لجبازی باورنکردنی صداوسیما با مردم

از سفر با تور سریلانکا به یکی از زیباترین کشورهای آسیایی سفر کنید و از شهرهای زیبای کلمبو و بنتوتا دیدن کنید.

خبرنگاران - بهروز رسایلی: خبر انتصاب علی فروغی به ریاست شورای تخصصی ورزش سازمان صداوسیما یک بار دیگر نام مدیر جوان شبکه سه را سر زبان ها انداخت؛ کسی که در آخرین روزهای سال گذشته خورشیدی به دوران 20 ساله پخش نود سرانجام داد و بدون هیچ توجیه و توضیحی یکی از پربیننده ترین برنامه های تاریخ تلویزیون را از آنتن پایین کشید. تجربه نشان داده سازمان صداوسیما با وجود اطلاق مکرر صفت رسانه ملی به خود، هرگز کوچکترین وظیفه ای در قبال پاسخگویی به همین ملت احساس ننموده؛ بنابراین عجیب نبود که خاموشی چراغ نود هم در سکوت مطلق رخ بدهد و کسی از دلایل و انگیزه های سازمان برای انجام این اقدام عجیب باخبر نگردد.

با این همه اما، صدور حکم جدید برای علی فروغی نشان می دهد صداوسیما نه تنها تحت تاثیر اعتراضات میلیونی مخاطبانش طی ماه های اخیر قرار نگرفته، بلکه حتی از عملکرد مدیر شبکه سه کاملا رضایت دارد. طعنه آمیز است که تعطیل کننده بهترین برنامه ورزشی تلویزیون، سمتی اعلا در حوزه ورزش صداوسیما به دست می آورد؛ انگار که سیاستگذاران جام جم به وضوح قصد دارند مراتب نقدناپذیری شان را فریاد بکشند و به مردم بگویند ما کار خودمان را می کنیم، ربطی هم به شما ندارد!

سِمت بخشی تازه به فروغی اما تنها 48 ساعت پس از آن رخ داد که پخش برنامه اینترنتی کلاسیکو به تهیه کنندگی عادل فردوسی پور، با استقبال شدید مردم روبرو شد و همه رکوردهای موجود در آن عرصه را شکست. همچنین این اتفاق در فضایی رخ می دهد که بار دیگر زمزمه های کوشش برای بازگرداندن نود روی آنتن بالا گرفته بود؛ شایعه ای که از چند توییت و یک نامه حسام الدین آشنا آغاز شد، اما حالا همان هم رنگ باخته است.

مجموعه این عوامل شائبه از سر لج بودن حکم جدید فروغی را تقویت می نماید؛ آنچه جدا جای تاسف دارد. تلویزیونی که همین سال جاری فقط حدود دو هزار میلیارد تومان بودجه دولتی دریافت نموده، باید پشت و پناه مردم باشد و در شمایل یک میراث مشترک یا سرمایه اجتماعی ظاهر گردد، اما متولیانش با این قبیل تصمیمات شگفت آور، به وجهه آن آسیب جدی زده اند. کاش باور کنیم زوال روزافزون اعتماد عمومی به تلویزیون، یک آفت اساسی است که سر بزنگاه ها خودش را نشان می دهد؛ گردنه های تند و باریکی که صداوسیما باید احساسات و هیجانات عمومی را مدیریت کند، اما مردم کوچکترین اعتباری برایش قائل نخواهند بود. بالاخره جواب های، هوی است.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 15 بهمن 1398 بروزرسانی: 18 مهر 1399 گردآورنده: picoro.ir شناسه مطلب: 671

به "لجبازی باورنکردنی صداوسیما با مردم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لجبازی باورنکردنی صداوسیما با مردم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید