طرز تهیه شیرینی مالاگا

به گزارش مجله پیکورو، دستورالعمل های بسیار متنوعی برای تهیه انواع کیک وجود دارد که یکی از آن ها برای تهیه کیک مالاگا مورد استفاده قرار می گیرد و بسیار خوشمزه و متفاوت می باشد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه کیک مالاگا فوق العاده پرطرفدار را آموزش دهیم.

طرز تهیه شیرینی مالاگا

به گزارش خبرنگاران طرز تهیه یک شیرینی عالی و خوشمزه

4 عدد تخم مرغ

یک لیوان شکر

1 قاشق چای خوری وانیل

1 فنجان شیر

1 قاشق چای خوری روغن

3 قاشق پودر کاکائو

یک و نیم لیوان آرد

یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر

برای خامه

3لیوان لیوان شیر

2 قاشق غذا خوری نشاسته

یک قاشق غذاخوری آرد

یک تخم مرغ

6 قاشق غذاخوری شکر

کمی وانیل

یک قاشق کره

طرز تهیه خامه همه مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود بعد از خنک شدن با یک بسته پودر خامه (75 گرم) به کمک همزن هم بزنید

برای رویه 200 میلی لیتر خامه دو بسته

70 گرم شکلات با فندق

طرزتهیه رویه

وقتی خامه به نقطه جوش رسید حرارت را خاموش کرده و شکلات ها را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ذوب شود

طرز تهیه کیک

مواد را به ترتیب هم بزنید(تخم مرغ و شکر همیشه در کیک اول هم زده می شوند تا زمانی که قوام خامه ای پیدا کنند) بعد بقیه مواد مایع را اضافه کنید و هم بزنید و بعد مواد خشک را الک کنید به اضافه کنید و مخلوط کنید مایه کیک را در دمای 180 درجه فر بپزید وقتی که کیک گرم شد یک لیوان شیر روی آن بریزید خامه را روی آن پخش کنید و موزها را به طور مساوی روی کیک بچینید بعد از اینکه موزها را گذاشتید گاناش را روی آن بریزید و بگذارید 3 تا 4 ساعت در یخچال بماند

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 26 بهمن 1399 بروزرسانی: 26 بهمن 1399 گردآورنده: picoro.ir شناسه مطلب: 1412

به "طرز تهیه شیرینی مالاگا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی مالاگا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید