سوپ سه سوته خوشمزه و مجلسی

به گزارش مجله پیکورو، سبزیجات این سوپ دلخواه است و شما می توانید به دلخواه خود آن را تغییر دهید. در پایان روی مواد زرشک بریزید و سرو کنید.

سوپ سه سوته خوشمزه و مجلسی

سوپ سه سوته یکی از روش های بسیار خوشمزه و سریع برای تهیه یک سوپ خانگی است که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می توانید با سبزیجات دلخواه و ران یا سینه مرغ تهیه کنید. شما می توانید برای سرعت بیشتر در کار مرغ را در زودپز بپزید تا در عرض کمتر از 20 دقیقه مرغ شما بپزد. شما می توانید این سوپ را برای مهمانی و مجالس نیز تهیه کنید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه سوپ سه سوته با سبزیجات را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه سوپ سه سوته

  • هویج 2 عدد
  • سیب زمینی 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • گوجه فرنگی 4 عدد
  • ران 1 عدد
  • جو پرک 1 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی 1 چای خوری
  • جعفری و گشنیز 4 قاشق غذاخوری
  • زرشک به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه سوپ سه سوته

مرحله اول

ابتدا هویج و سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید و رنده یا نگینی خرد کنید. جو پرک را نیز بشویید و 10 دقیقه خیس نمایید. پیاز را نیز نگینی خرد کنید. می توانید مواد را در زودپز بپزید تا زودتر درست گردد.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را به همراه مرغ و ادویه ها خوب تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. هویج و سیب زمینی و گوجه خردشده یا پوره شده را اضافه کنید و هم بزنید. در خاتمه روی مواد آب جوش بریزید و در قابلمه یا زودپز را ببندید و بگذارید تا مواد و مرغ خوب بپزد.

مرحله سوم

مرغ را از قابلمه خارج کنید و داخل بشقاب قرار دهید و صبر کنید تا خنک گردد. سپس آن را ریش ریش کنید و دوباره داخل قابلمه برگردانید. داخل یک تابه کمی روغن بریزید و رب را تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. سپس سبزی خردشده را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا رب رنگ باز کند.

مرحله چهارم

در ادامه جو پرک را به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا لعاب بیندازد و نرم گردد. جعفری و گشنیز را ساطوری خرد کنید. سپس به همراه کمی زرشک به مواد سوپ اضافه نمایید و هم بزنید. در خاتمه نمک سوپ را میزان و به دلخواه لیموترش بریزید. اگر به دستور تهیه آش و سوپ علاقه دارید، طرز تهیه آش ترش ارومیه را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه سوپ سه سوته

  • اگر در تمام مراحل از زودپز بهره ببرید در کمتر از 1 ساعت سوپ جاافتاده و خوشمزه ای خواهید داشت.
  • افزودن زرشک دلخواه است.
  • می توانید از نخود یا ذرت نیز بهره ببرید.
  • به دلخواه می توانید از سینه یا بال مرغ نیز بهره ببرید.

پیشنهاد مطالعه: این سوپ را در کنار یک شام سبک مانند رول مرغ با آلبالو نوش جان نمایید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 25 مرداد 1401 بروزرسانی: 25 مرداد 1401 گردآورنده: picoro.ir شناسه مطلب: 2102

به "سوپ سه سوته خوشمزه و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوپ سه سوته خوشمزه و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید