تسهیل صدور ویزا و سرمایه گذاری بخش خصوصی ایران و قرقیزستان
به گزارش مجله پیکورو، به گزارش خبرنگاران به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، رضا رحمانی در ملاقات با وزیر اقتصاد جمهوری قرقیزستان گفت: در سفر اخیر به اجلاس تاشکند و ملاقاتی که با حضور نخست وزیر قرقیزستان انجام شد، بر گسترش روابط دو طرف تاکید و در همین چارچوب، ملاقات حاضر برای آنالیز زمینه های همکاری های مشترک برگزار می گردد.

از سفر با تور سریلانکا به یکی از زیباترین کشورهای آسیایی سفر کنید و از شهرهای زیبای کلمبو و بنتوتا دیدن کنید.
وی ادامه داد: در تامین کالاهای مورد احتیاج، هر دو طرف می توانند روی همکاری ها و ظرفیت های تولیدی یکدیگر حساب باز نموده و سطح مبادلات تجاری خود را بیش از پیش ارتقا ببخشند.
رحمانی تاکید نمود: دولت به عنوان تسهیل گر در توسعه روابط عمل می نماید و این بخش خصوصی و شرکت ها و همچنین افراد هستند که می توانند روابط مالی را تثبیت نموده و آن را تقویت کنند.
وی ادامه داد: علاوه بر اهمیت تبادل هیات های تجاری و برگزاری نمایشگاه های مشترک برای معرفی ظرفیت های موجود در دو کشور، ضرورت دارد خط پروازی مستقیمی میان ایران و قزقیزستان برقرار گردد و در صدور ویزا نیز سهولت بیشتری فرآهم آید.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: سرمایه گذاران ایرانی علاقه بسیاری برای گسترش روابط و همکاری با کشورهای آسیای میانه دارند.
رحمانی اضافه نمود: در قالب موافقتنامه ایران با اتحادیه اوراسیا که در حال حاضر به صورت 3 ساله است، 502 قلم کالا مشمول تعرفه ترجیحی از سوی کشورهای عضو و 360 قلم کالا مشمول تعرفه ترجیحی از سوی ایران شده است که این اقلام بیشتر در حوزه تولیدات صنعتی و کشاورزی است و احتیاجمند اطلاع رسانی به تجار 2 کشور است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در سرانجام تاکید نمود: هیچ محدودیتی برای افزایش همکاری ها وجود ندارد و باید بسترهای لازم و زیرساخت های مورد احتیاج در راستای توسعه همکاری ها و بهره گیری بهینه از ظرفیت های موجود برای افزایش مبادلات تجاری دوطرف مهیا گردد.
وزیر اقتصاد قرقیزستان: ضرورت افزایش تعاملات تجاری ایران و کشورهای عضو اوراسیا در ماه های آینده
در ادامه این نشست، سنجر موگانتبوف وزیر اقتصاد جمهوری قرقیزستان نیز بیان داشت: در مورد برقراری پرواز مستقیم میان ایران و قرقیزستان و همچنین ایجاد تسهیلات لازم در صدور ویزا برای بازرگانان ایرانی استقبال می کنیم و اقدات لازم را نیز در دستور کار قرار می دهیم.
وی ادامه داد: گسترش روابط تجاری دو طرف احتیاجمند یک هدف گذاری معین است که امیدوارم بر مبنای ظرفیت های موجود و همچنین کالاهای مورد احتیاج دو کشور به حجم قابل قبولی در ماه های آینده برسد.
وزیر اقتصاد قرقیزستان خاطر نشان کرد: با توجه به پیوستن ایران به موافقتنامه تجاری اوراسیا، تعاملات تجاری ایران و کشورهای عضو باید به سطح مناسبی ارتقا یابد و ما نیز از افزایش همکاری ها در بخش های مختلف مالی و تجاری حمایت ویژه خواهیم نمود.
منبع: خبرگزاری مهر