ترفندهای طلایی در طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه رستورانی

به گزارش مجله پیکورو، درست کردن ته چین خوش رنگ طلایی، ترفندهایی طلایی هم دارد. ترفندهای طلایی تهیه ته چین مرغ ، شامل استفاده از ظروف مناسب، گرفتن بوی زهم مرغ، در نظر گرفتن کیفیت ماست و استفاده از مواد اولیه مرغوب و به مقدار هستند. بعلاوه خیلی مهم است که مواد ته چین را به صورت خنک با هم ترکیب کنید. حالا اگر آماده اید که درباره هریک از این نکات و ترفندها بیشتر بدانید، با خبرنگاران همراه شوید تا ببینیم پخت این کیک برنجی اشتها برانگیز چه فوت و فن هایی دارد.

ترفندهای طلایی در طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه رستورانی

6 ترفند طلایی برای تهیه ته چین مرغ عالی

شاید درست کردن ته چین برای شام مهمانی، ایده ای پر ریسک باشد. به خصوص اگر آشپز تازه کاری باشید، باید بدانید که درآوردن این کیک برنجی خوش فرم، به صورت قالبی یک دست، قلقل های زیادی دارد. اما نگران هم نباشید؛ چون در این قسمت ترفندهایی را به شما خواهیم گفت که حسابی به کارتان می آید و نتیجه کار شما را بسیار عالی خواهد نمود. به این نکات توجه کنید:

1. کیفیت ماست را در نظر بگیرید

اگر می خواهید ته چین قالبی خوشفرم داشته باشید، از ماست مناسبی بهره ببرید. ماست ته چین باید ترش یا ملس باشد و بافت غلیظی داشته باشد. برای این منظور بهتر است از ماست چکیده یا ماست پرچرب خامه ای بهره ببرید. البته از آن جا که همواره این نوع ماست ها در دسترس نیستند، می توانید از ترکیب ماست و خامه یاری بگیرید. نسبت مناسب این است که هر پیمانه ماست معمولی را با 1 قاشق غذاخوری خامه ترکیب کنید. بعلاوه می توانید ماست معمولی را چند ساعت روی پارچه تنظیف بریزید تا آب اضافی آن خارج گردد و ماست به غلظت بیشتری برسد. دقت کنید که اگر ماست را با سرعت یا زیاد هم بزنید، آب می اندازد و کیفیت بافت خود برای استفاده در ته چین را از دست می دهد.

2. از ظرف های مناسب بهره ببرید

تماشا رنگ و روی طلایی و برشته ته چین، بخش مهمی از جذابیت این غذای لذیذ است. اگر منتظر تماشا چنین چشم انداز ای هستید، حتما از ظروف مناسب بهره ببرید. ظروف تفلون، نچسب و مس های سفیدشده ای که ته صافی دارند، انتخاب های مناسبی هستند. به علاوه حتما باید کف ظرف و دیواره های آن را با مقداری روغن یا کره چرب کنید تا برگرداندن ته چین، موفقیت آمیز باشد.

نکته دیگر درباره ظرف این است که ابعاد ظرف خود را متناسب با مواد ته چین انتخاب کنید. ارتفاع ته چین استاندارد چیزی بین 5 تا 8 سانتی متر است و باید با در نظر گرفتن این ابعاد، مواد غذا را داخل ظرف مناسبی بریزید.

3. برنج را به مقدار بپزید

درست است که ته چین غذایی قالبی است، اما ویژگی ته چین خوب آن است که دانه های برنج، شفته و به هم چسبیده نباشند. برای این منظور بهتر است از برنج ایرانی مرغوب بهره ببرید. بعلاوه برنج را زودتر از حالت همیشگی آبکش کنید؛ زیرا دانه های برنج در طول پخت این غذا، رطوبت محلول زعفران، تخم مرغ و ماست را به خود جذب می نمایند و نرم تر خواهند شد.

4. از روغن کافی بهره ببرید

ضروری است بدانید که طرز تهیه ته چین مرغ ، نسبت به غذاهای دیگر، روغن بیشتری می طلبد. این روغن یاری می نماید که درنهایت ته چینی خوشمزه با ته دیگی ترد و یک دست داشته باشید. بنابراین کاملا کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب کنید. البته در صورت محدودیت مصرف روغن، ته چین را داخل فر درست کنید تا روغن کمتری لازم داشته باشد.

5. به فکر بوی زهم مرغ هم باشید

برای این منظور مواد و افزودنی های زیادی به یاری شما می آیند. برای مثال هنگام پخت مرغ، حتما از چند تکه چوب دارچین و برگ بو بهره ببرید. سبزیجاتی مانند فلفل دلمه ای و هویج را هم کنار مرغ بپزید تا بوی زهم مرغ را بگیرند. سعی کنید مرغ را با مقدار آب کمتری بپزید تا ارزش غذایی خود را حفظ کند و خوشمزه تر گردد. بعلاوه می توانید 1 ساعت پیش از پختن مرغ، آن را در مخلوط آب لیمو و مقداری سیر رنده شده بخوابانید تا هم بوی زهم آن گرفته گردد و هم طعم بهتری پیدا کند. علاوه بر این ها موقع ترکیب کردن برنج و گوشت مرغ، از چاشنی زعفران یا گلاب بهره ببرید که عطر و طعمی رویایی به ته چین شما می دهند.

6. مواد را به صورت خنک ترکیب کنید

این یکی از نکات بسیار مهم در دستور پخت ته چین است. برنج آبکش شده را کنار بگذارید تا خنک گردد. سپس مخلوط ماست، تخم مرغ و زعفران را با برنج ترکیب کنید و آن را در حدی که تمام مواد با هم آغشته شوند، هم بزنید. از هم زدن زیاد این ترکیب خودداری کنید تا دانه های برنج، شکل کشیده و خوش فرم خود را از دست ندهند.

ته چین مرغ خوشمزه را از خبرنگاران سفارش دهید

اگر فکر می کنید با وجود خواندن مطالب فوق، هنوز هم برای تهیه ته چین مهمانی آماده نیستید، از خبرنگاران یاری بگیرد. سفارش آنلاین غذا به شما یاری می نماید که با صرف کمترین وقت و انرژی، انواع ته چین خوشمزه را با برترین کیفیت به صورت اینترنتی سفارش دهید و میز پذیرایی از مهمان ها را کامل تر کنید. امیدواریم تجربه خرید اینترنتی خوبی پیش رو داشته باشید.

سوالات متداول

مقدار پخت برنج در ته چین چقدر است؟

شما باید برنج ته چین را کمی زنده تر از حالت همیشگی آبکش کنید تا برنج طی فرایند پخت، له و خمیر نگردد.

چه ماستی برای طرز تهیه ته چین مرغ مناسب تر است؟

ماست چکیده یا ماست پرچرب خامه ای، انتخاب های مناسبی هستند.

برای تهیه ته چین از چه ظرفی استفاده کنیم؟

ظروف تفلون، نچسب و ظروف مس سفیدشده با ته صاف، گزینه های مناسبی هستند.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 9 بهمن 1403 بروزرسانی: 9 بهمن 1403 گردآورنده: picoro.ir شناسه مطلب: 2377

به "ترفندهای طلایی در طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفندهای طلایی در طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید