آشنایی با معجزات پای مرغ در بدن!
به گزارش مجله پیکورو، پای مرغ حاوی بسیاری از پروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی است که بدن انسان قادر به فراوری آن ها نیست.

به گزارش خبرنگاران از خبرنگاران، پای مرغ به عنوان یک غذای ایرانی شناخته شده است و هواداران خاص خود را دارد، این غذا سرشار از کلاژن است.
کلاژن یک ماده مفید برای حفظ سلامت جسمانی و جوانی، تقویت استخوان ها و کشش پوست است، اما بسیاری از افراد تمایل چندانی به مصرف پای مرغ نداشته و آن را به صورت کامل از برنامه غذایی خود حذف نموده اند.
پای مرغ سرشار از منیزیم، کلسیم و فسفر است، همین عامل باعث بازسازی پوست، از بین رفتن چین و چروک پوست، تقویت سیستم ایمنی، تسریع زخم ها، سلامت لثه ها، جلوگیری از شکستگی، مانع بروز پوکی استخوان، یاری به رشد قد بچه ها و تقویت عروق خونی خواهد شد.
هر 100 گرم پای مرغ دارای 215 عدد کالری بوده که چربی ها و کلسترول، بیشترین سهم کالری آن را تشکیل خواهند داد.
باید دانست که به طور متوسط هر یک عدد پای مرغ حدود 30 گرم وزن و 73 کالری داشته که 45 کالری آن را چربی ایجاد می نماید.
فواید مصرف پای مرغ :
1- بهترین درمان برای پوکی استخوان
2- بهترین درمان برای بیماری راشیتیسم
3- از پوسیدگی مفصل ها و غضروف های بدن جلوگیری می نماید
4- بهترین پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش
5- جایگزینی مناسب برای قرص های غضروف ساز اروپایی و آمریکایی
6- مناسب برای درمان سرماخوردگی و ضعف شدید
7- یاریی برای رشد بهتر کودک و نوجوان
8- منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین
9- ترمیم نماینده شکستگی استخوان
10- بهبود دهنده کمردرد یا دیسک کمر
افرادی که مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا هستند باید هنگام خوردن این عصاره مقداری آب لیموترش و یا آب غوره به غذای خود اضافه نمایند.
پای مرغ دارای کلسیم، ویتامین D و ژلاتین فراوانی است که برای درمان آرتروز، روماتیسم و شکستگی استخوان ها بسیار توصیه می گردد.
بدن توانایی فراوری ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی مورد احتیاج را ندارد، اما با استفاده از پای مرغ می توانید این مواد را تأمین کنید.
طبق توصیه پزشکان و متخصصان ، استفاده از عصاره پای مرغ در سوپ بسیار مفید است. از این فرآورده می توان در درمان و ترمیم نکروز استفاده کرد.
پای مرغ به علت وجود ترکیباتی از جمله ویتامین A که حاوی رتینول، آلفا، بتاکاروتن و لیکوپن بوده، برای تقویت بینایی مفید است.
به دلیل ویتامین ها و مواد معدنی موجود در مرغ استفاده از آن موجب پیشگیری از اختلالات پوستی و در نتیجه شفاف شدن پوست می گردد.
مصرف پای مرغ بدون کندن پوست آن بسیار در درمان افسردگی و اضطراب مؤثر است، همچنین باعث تقویت سیستم گوارشی شده و از ریزش مو و سفید شدن آن جلوگیری می نماید.
منبع: جام جم آنلاین