طرح های فاضلاب شهری بابل پس از 22 سال ناتمام مانده است

به گزارش مجله پیکورو، حسین نیازآذری در مصاحبه با خبرنگاران با اظهار نگرانی مردم درباره سلامت آب شرب و راکد بودن طرح های فاضلاب شهری بابل که پس از 22 سال ناتمام و با اجرای غیر اصولی تصفیه خانه فاضلاب شهری خود به معضل زیست محیطی تبدیل شده است، خواهان رسیدگی به این نگرانی ها شد.

طرح های فاضلاب شهری بابل پس از 22 سال ناتمام مانده است

وی درباره تا مین آب شرب مصرفی شهر بابل از منابع آبی با ضرایب کیفی بهتر (منطقه آمل و طلوت بابل که هنوز به بهره برداری کامل نرسیده است) اضافه نمود: شاید کیفیت آب آشامیدنی با پارامتهای مورد نظر و استاندارد هزار و 50 آب ایران در مبدأ یعنی در مخازن ذخیره مورد تأیید باشد ولی با توجه به فرسودگی شبکه آب شهری، درصد بالای هدررفت آب شبکه و همچنین مشاهداتی که در زمان حفاری و شکست لوله های آب رویت شده است، با در نظر دریافت تئوری مکش معکوس در زمان کاهش فشار شبکه، یا قطع جریان آب و همچنین غرقاب بودن لوله های آب شهری در سطح آب زیر زمینی، میزان زیادی ورود نشت آب آلوده به شبکه داریم که باعث پایین آمدن کیفی و بهداشتی آب شرب در مقصد یعنی در منازل شهروندان می گردد.

احتیاجآذری ادامه داد: همچنین در بخش تصفیه فاضلاب، مدول اول جریان تصفیه خانه فاضلاب با میزان 24 هزار و 500 متر مکعب هنوز تکمیل نشده و به علت ناقص بودن فرآیند تصفیه، لجن مازاد حاصل از راه اندازی ناقص تصفیه خانه در سالهای اخیر به حدی زیادی رسیده و در فرآیند کاملاً غیر بهداشتی و غیر اصولی در محوطه تصفیه خانه تخلیه می گردد.

این نماینده مجلس توضیح داد: با توجه به اینکه محدوده تصفیه خانه توسط زمین های کشاورزی احاطه شده، نفوذ آلاینده های موجود در لجن انباشته شده به آب زیرزمینی، تخلیه لجن خیس انسانی تصفیه نشده در محوطه بسیار خطرناک است.

وی اضافه نمود: همچنین تکمیل بخش لجن نیز در حال حاضر حدود 400 میلیارد ریال لازم دارد و هیچ اقدام موثری از سوی آب و فاضلاب مازندران برای تأمین آن صورت نگرفته است، علاوه براین، میزان جریان ورودی به تصفیه خانه بسیار بیشتر از ظرفیت اولیه طراحی است و احتیاج به ارتقاء و یا احداث مدول دوم جریان را در تصفیه خانه ضروری می سازد.

احتیاجآدری درخصوص پروژه های در دست اجرا گفت: علی رغم انعقاد قراردادهای عنوان شده، همچنان تا سقف موافقت نامه یعنی 230 کیلومتر حدود 20 کیلومتر باقیمانده است و آن نیز با توجه به طراحی اولیه 300 کیلومتر شبکه فاضلاب و 150 کیلومتر طرح توسعه آن احتیاج به اصلاح و افزایش دارد.

وی گفت: اجرای حدود 10 کیلومتر شبکه در امسال به علت عدم پرداخت هزینه های اجرا و ترمیم مسیرها، متاسفانه باعث بروز نارضایتی مردمی، عدم صدور مجوز از سوی شهرداری و تعطیلی کارگاه از سوی پیمانکار شده است که افق روشنی را پیش روی پروژه و ضرورت های زیست محیطی شهر بابل قرار نمی دهد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 11 خرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: picoro.ir شناسه مطلب: 142

به "طرح های فاضلاب شهری بابل پس از 22 سال ناتمام مانده است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرح های فاضلاب شهری بابل پس از 22 سال ناتمام مانده است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید