سفرنامه کوله گردان؛ 2 هزار کیلومتر در کانادا

به گزارش مجله پیکورو، کشور کانادا سرزمین پهناوری است که با توجه به شرایط اقلیمی خود، از طبیعت زیبا و بکری برخوردار است. با سفرنامه ای از ماجراجویی در دو استان این کشور، همراه خبرنگاران باشید.

سفرنامه کوله گردان؛ 2 هزار کیلومتر در کانادا

از سفر با تور ارزان کانادا لذت ببرید.

کانادا که دومین کشور پهناور در دنیا محسوب می گردد، با توجه به شرایط جغرافیایی از طبیعتی زیبا و بکر بهره مند است. در این مقاله به سفرنامه یک زوج کوله گرد با نام های ترزا (Tereza) و نیک (Nick) پرداخته ایم؛ سفری 2 هزار کیلومتری در طی شهرها و روستاهای کانادا. کوله گردان ماجراجویانی هستند که تنها با یک کوله پشتی به دل طبیعت می زنند. لازم به اشاره است که این سفرنامه از زبان خود نگارنده، یعنی ترزا، است.

در تابستان 2012 بود که من و نیک با اندکی از پس اندازهای بانک و بدون هیچ نقشه مشخصی، تصمیم گرفتیم به کوله گردی چند هزار کیلومتری در جهت شمال برویم. سفرمان از مرز استان بریتیش کلمبیا (British Columbia) و استان یوکان (Yukon) آغاز شد.

از همان ابتدا به دنبال ماجراجویی های مختلف در سفرمان بودیم. هدف از این سفر علاوه بر ماجراجویی، دیدار دوستمان، بابی (Bobby)، در شهر داوسن (Dawson) بود. شهری که از شهرهای محلی استان یوکان است.

به هر ترتیب سفر خود را با کوله پشتی هایی مجهز آغاز کردیم. سفری که بدون هیچ وسیله نقلیه ای در طبیعت های مرزی دو استان آغاز شد. پس از چند کیلومتری راهپیمایی در جنگل ها و پارو زدن در دریاچه های منطقه به فروشگاه های محلی رسیدیم.

برای خرید اقلام مورد احتیاج خود به فروشگاهی در کنار پمپ بنزین رفتیم. سپس برای صرف قهواه گرم به کافه ای کوچک و محلی رفتیم. کم کم خستگی های ناشی از پیاده روی و قایق سواری از تنمان رخت می بست. باور کنید حمل کردن کوله پشتی هایی که وزنی معادل 70٪ وزن خودتان را دارند، کار سختی است.

مردی متوجه صحبت های من و نیک در رابطه با سفرمان شد و در همین موقع برای آشنایی به ما ملحق شد. او که کریس (Chris) نام داشت، مهندس مکانیکی بود که در معادن طلای همان مناطق مشغول به کار بود. کریس آغاز به صحبت از کار و پروژه های خود کرد. به موجب شرایط کارش، بسیار اهل طبیعت و طبیعت گردی بود. او معتقد بود که می توان به پول های هنگفتی از دل طبیعت رسید، اگر نخواهیم جنبه های محیط زیستی آن را در نظر بگیریم.

به هر ترتیب پس از توضیح سفرمان برای کریس، او تصمیم گرفت با ماشین پیکاپ خود ما را همراهی کند. ما نیز که از پیدا کردن چنین همسفری خشنود شده بودیم قبول کردیم و به سمت شمال راهی شدیم.

پس از گذشت دو ساعت و طی کردن جهتهای پر پیچ و خم از میان تپه ها، به منطقه ای بکر رسیدیم. شهر کیتوانگا (Kitwanga) که در جهتی انحرافی از جاده اصلی و به دور از هیاهو و سر صدای آن قرار گرفته بود. تصمیم گرفتیم برای استراحتی کوتاه توقف کنیم.

هوای بسیار مطبوعی بود. نیک که کماکان احساس خستگی می کرد، در رودخانه این منطقه آب تنی کرد. همان طور که در حال چای نوشیدن و صحبت کردن بودیم با جنبه های دیگری از کریس آشنا شدیم. او که به شدت به ماهیگیری علاقه مند بود، از خاطرات این سرگرمی اش می گفت. تا غروب آفتاب در این منطقه استراحت کردیم و از طبیعت بکر آن لذت بردیم.

پس از آن مجددا بساطمان را جمع کردیم و برای ادامه جهت سوار ماشین شدیم. بعد از گذشت چند ساعت رانندگی، با تاریک شدن هر چه بیشتر هوا و با توجه به جهتهای کوهستانی، برای پیشگیری از هرگونه خطر احتمالی تصمیم گرفتیم در اولین آبادی سر راه توقف کنیم.

از نیمه شب گذشته بود که متوجه شدیم از استان بریتیش کلمبیا خارج شدیم و وارد استان یوکان شدیم. اولین آبادی که به آن رسیدیم، ایسکوت (Iskut) نام داشت.

جهت ما روی نقشه

با پرس وجو پیروز شدیم کلبه ای چوبی را برای یک شب اجاره کنیم. قبل از خواب خیلی سریع دست به کار شدم و یک سوپ خوشمزه برای شام درست کردم. پس از گپ وگفت های سه نفره در فضای دلنشن کلبه مان خوابمان برد.

صبح روز بعد بود که مجددا عزم خود را برای سفر به شمال جزم کردیم و راه افتادیم. کمی بعد از این روستا، چهره تازه ای از جاده نمایان شد. چشم اندازهای کم نظیری ما را احاطه نموده بودند. با وجود دریاچه ها و کوه ها در کنار یکدیگر، نمایی رنگارنگ پدید آمده بود.

پس از گذشت از جاده های زیبا و همچنین توقف های متوالی در طی آن، به مهم ترین شهر منطقه یعنی وایت هرس (Whitehorse) رسیدیم.

جهت ما روی نقشه

وایت هرس که مرکز استان یوکان و همچنین بزرگ ترین شهر آن به شمار می رود، با جمعیت 30 هزار نفری خود، در طبیعتی کم نظیر قرار گرفته است. این شهر با حفظ فضاهای طبیعی و با توسعه و پیشرفت بافت شهری خود، مکانی مناسب برای گردشگران و محلی ها ایجاد نموده است. به همین دلیل تصمیم به اقامت یک روزه در این شهر گرفتیم. متاسفانه وایت هرس ایستگاه آخر من و نیک با کریس در این سفر بود. او که باید به معدنی در همان حوالی برای کار خود می رفت، در ادامه سفر از ما جدا شد.

بعد از خداحافظی با کریس در روز بعد به گشت و گذار در سطح شهر پرداختیم. آب و هوای بسیار مطبوع منطقه، همراه با رستوران های محلی از بهترین خاطرات سفرمان شد. به هر ترتیب پس از اقامتمان در این شهر از طریق یکی از ون های محلی راهی داوسن شدیم.

در ادامه جهت، جاده ای را می دیدیم که در امتداد رودخانه یوکان از تپه های کوچک و بزرگ رد می شد. پس از گذراندن نیمی از راه در یکی دیگر از شهرهای محلی، یعنی شهر پلی (Pelly) توقف کردیم.

جهت ما روی نقشه

پس از چند ساعت استراحت در این شهر به جاده برگشتیم تا هرچه سریع تر به دیدار دوستمان برویم.

جاده و رودخانه منطقه، پیوسته در کنار یکدیگر از دل طبیعت می گذشتند. خاتمه با طی کردن 3،4 ساعت پایانی به شهر داوسن رسیدیم. شهری محلی که از آبادی نسبی برخوردار بود.

جهت ما روی نقشه

این شهر با جمعیت 2 هزار نفری خود اجتماعی جذاب را در میان طبیعتی ناب رقم زده بود. بالاخره به آدرسی که از دوستمان بابی داشتیم رفتیم و پیروز به دیدار او شدیم. چند روزی در خانه او در شهر داوسن اقامت داشتیم.

از خریدهای اجناس محلی گرفته تا شکار کردن و ماجراجویی در طبیعت داوسن از کارهایی بودند که در این چند روز همراه با بابی و دوستانش تجربه کردیم. پس از آن نیز همراه بابی تصمیم به بازگشت به بریتیش کلمبیا گرفتیم تا چند روزی نیز او مهمانمان باشد.

این سفر بدون وجود دوست جدیدمان، کریس، غیر قابل تصور و حتی ناممکن به نظر می رسید. از آن سال تا به امروز کماکان من و نیک رابطه مان را با کریس حفظ کردیم. به هر ترتیب من و نیک برای بار دیگر به اهمیت یک همسفر خوب در ماجراجویی ها پی بردیم.

منبع: کجارو
انتشار: 19 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: picoro.ir شناسه مطلب: 372

به "سفرنامه کوله گردان؛ 2 هزار کیلومتر در کانادا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سفرنامه کوله گردان؛ 2 هزار کیلومتر در کانادا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید