انتقال تجربیات موفق استان های کشور راهگشای توسعه صنایع غذایی است

به گزارش مجله پیکورو، به گزارش خبرنگاران، سید محمد میر عمادی روز چهارشنبه در اولین جلسه مدیران صنایع تبدیلی غذایی منطقه یک کشور وزارت جهادکشاورزی که با حضور مدیران صنایع تبدیلی غذایی سازمان جهادکشا. رزی استان های البرز، سمنان، گیلان، مازندران، گلستان، قم، تهران و قزوین در مجموعه باغستان برگزار گردید، اظهار کرد: مسایل و مسائلی در استانها در زمینه صنایع تبدیلی و غذایی وجود دارد که باید در این جلسات مطرح گردد تا تصمیمات و نتایج آن بتواند به برطرف مسائل و توسعه بیشتر بخش کشاورزی یاری کند.

انتقال تجربیات موفق استان های کشور راهگشای توسعه صنایع غذایی است

وی اضافه نمود: بازدید از طرح های مهم و شاخص صنایع غذایی در استان ها در دستور کار جلسات مناطق استانها قرار گیرد.

112 پروانه بهره برداری صنایع غذایی در استان قزوین صادر شد

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین هم در این همایش گفت: تا کنون 112 پروانه بهره برداری در حوزه های مختلف صنایع غذایی کشاورزی در استان صار شده است.آبردات مصلایی اضافه نمود: همچنین طی این مدت 368 مجوز بهره برداری در حوزه های مختلف صنایع غذایی و تبدیلی کشاورزی استان صار شده است.

مصلایی اولویت های سرمایه گذاری دربخش صنایع تبدیلی وغذایی در استان را شامل؛ سورت و بسته بندی سبزیجات تازه و انواع میوه به روش انجماد سریع(IQF)، صنایع تولید وبسته بندی آجیل وخشکبار، تولید محصول گوجه فرنگی، احداث سرد خانه های بالای صفر و زیر صفر؛ کشمش، فرآوری و بسته بندی زیتون، ترمینال ضبط و فرآوری پسته، تولید وبسته بندی انواع کنسروهای گوشتی و غیر گوشتی ذکر کرد.

در خاتمه این جلسه آبردات مصلایی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین بعنوان رئیس منطقه یک و قاسم جوادی زاده مدیر صنایع تبدیلی و غذایی استان گیلان بعنوان دبیر منطقه یک معین شدند.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 11 اردیبهشت 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: picoro.ir شناسه مطلب: 112

به "انتقال تجربیات موفق استان های کشور راهگشای توسعه صنایع غذایی است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انتقال تجربیات موفق استان های کشور راهگشای توسعه صنایع غذایی است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید