جزییات ثبت نام 4 میلیون واحد مسکونی
به گزارش پیکورو، خبرنگاران- ثبت نام دور نو مسکن از ساعت 12 امروز (چهارشنبه 28 مهر) در 31 استان با ثبت نام متقاضیان واجد شرایط در سامانه نو ثمن آغاز و تا یک ماه ادامه دارد.

به گزارش خبرنگاران، قصد دولت سیزدهم بر این است که با ساخت چهار میلیون واحد مسکونی، کسری مسکن در کشور را جبران کند. آنطور که از اولین جلسه شورای عالی مسکن تعیین شد کار با ساخت دو میلیون مسکن آغاز خواهد شد.
متقاضیان با داشتن 4 شرط میتوانند از طریق سامانه ثمن به آدرس saman.mrud.ir ثبت نام کنند و تا یک ماه نیز برای وبت نام مهلت تعیین شده است .
4شرط ثبت نام مسکن : متقاضی از ابتدای انقلاب تا به امروز از امکانات دولتی یا یارانه ای بخش مسکن و زمین و وام مسکن استفاده نکرده باشد، متأهل یا سرپرست خانوار بوده و داشتن سابقه حداقل 5 سال سکونت در شهر مورد تقاضا و نداشتن مالکیت خصوصی املاک یا مسکن از جمله شروط اولیه ثبت نام است .
منبع: شفقنا اقتصادی